Ρολά καμπύλου προφίλ

ΓΕΝΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 
Είναι μία προτεινόμενη λύση σε βιομηχανικούς χώρους , αφού καλύπτουν πολύ μεγάλα ανοίγματα λόγω του προφίλ  αλλά και των μηχανικών ιδιοτήτων τους.
Συνδυάζουν τη μέγιστη ασφάλεια με την πολύ καλή αντοχή στη συχνή χρήση.
Η υψηλή αντοχή στην ανεμοπίεση είναι ένα πολύ καλό κριτήριο , για να τοποθετούνται σε
Χρησιμοποιούνται ακόμη και σε ιδιάζουσες περιπτώσεις όπως ναυπηγεία , λιμενικές εγκαταστάσεις , αεροδρόμια και αεροπορικές εγκαταστάσεις. Δεν διαθέτουν μόνωση.
2.ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 

Η καμπύλη μορφή του προφίλ που το ανάπτυγμα του είναι 112 χιλ. , είναι αυτή που του δίνει  τη μεγάλη  αντοχή σε ανεμοπίεση σε συνδυασμό με το πάχος της ατσαλολαμαρίνας που μπορεί να είναι 0,8 χιλ. , εως και 1,0 χιλ. .
Κυρίως είναι αυτόματα με κεντρικούς κινητήρες που τοποθετούνται σε άξονα νε υποβοήθηση από τάσια ελατηρίων. Σε μεγάλες εφαρμογές  τοποθετούνται με πλάγιους (πλευρικούς ) κινητήρες σε TUBO άξονα λόγω του βάρους των ρολλών ( 12,5 Kg /m2).
Χειροκίνηση με μανιβέλα ή αλυσίδα όταν έχουν πλάγιο κινητήρα σε TUBO άξονα και απεμπλοκή φρένου και χειροκίνητη ώθηση όταν έχουν κεντρικό κινητήρα σε άξονα με τάσια ελατηρίων.
Οι οδηγοί διαθέτουν λάστιχα πρεσσαριστά με βουρτσάκι για στεγανότητα , ενώ το κατωκάσι είναι ειδικού προφίλ και δέχεται λάστιχο σε φούσκα για άριστη εφαρμογή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ   
Τα ρολά καμπύλου προφίλ διατίθενται και με διάτρητο προφίλ με μικροοπές περίπου φ4 χιλ. , ώστε να παρέχουν φωτισμό και αερισμό του χώρου που ασφαλίζουν.
Η ασφάλεια κατά την κίνηση που διαθέτουν τα καμπύλα ρολά , είναι αντίστοιχη με αυτή που διαθέτει ο εκάστοτε κινητήρας τους. Κουζινέτο φρένου στους πλάγιους κινητήρες . Ηλεκτροφρένο με απασφάλιση συρματόσχοινου στα κεντρικά μοτέρ.
Σε όλα τα μεταλλικά ρολά καμπύλου προφίλ  μπορούν να τοποθετηθούν ειδικοί μεταλλικοί γάντζοι  που δεν αφήνουν το ρολό να βγει έξω από τους οδηγούς και επιπλέον χιαστί μπάρα ασφαλείας για μεγαλύτερη ενίσχυση των μηχανικών ιδιοτήτων τους.
Η γαλβανιζέ λαμαρίνα των ρολών βάφεται σε χρώματα ηλεκτροστατικής κατά επιλογή του πελάτη , ενώ οι διαστάσεις τους γίνονται κατόπιν παραγγελίας.

1
2
3

 

©2024 Portotechnica All Rights Reserved.

Search