Μπάρες ελέγχου εισόδου οχημάτων

ΜΠΑΡΕΣ  ΕΛΕΓΧΟΥ  ΕΙΣΟΔΟΥ  ΓΕΝΙΚΑ &  ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 
*Οι μπάρες ελέγχου εισόδου έχουν μπει στη ζωή μας και στην καθημερινότητα μας αφού η χρήση τους βαίνει συνεχώς αυξανόμενη . Βασικός λόγος είναι η πρακτικότητα , η οικονομία και η μεγάλη ευκολία στη χρήση. Χρησιμοποιούνται συχνά σε υπαίθριους χώρους αλλά και σε στεγασμένους χώρους μεγάλης κίνησης ως οι βασικοί ελεγκτές εισόδου και εξόδου.
*Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η πολύ γρήγορη ανύψωση και η μεγάλη αντοχή τους σε συνεχή χρήση. Είναι μελετημένες ώστε να μην επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες. Οι μπάρες χρησιμοποιούνται σε χώρους στάθμευσης , σε αυτοκινητόδρομους , σε υπαίθριους χώρους αεροδρομίων και σταθμών , σε ιδιωτικούς χώρους περιορισμένης πρόσβασης , διόδια , στρατόπεδα , κλπ. .
ΓΕΝΙΚΑ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  
*Οι μπάρες ελέγχουν ανοίγματα από 2 έως και 12 μέτρα. Διαθέτουν ηλεκτρικό κινητήρα με μηχανισμό μειωτήρα , ο οποίος μαζί με τους τερματοδιακόπτες , τον ηλεκτρικό πίνακα , κλπ. προστατεύεται  από στεγνό μεταλλικό κιβώτιο , ώστε να μην επηρεάζεται  από τις καιρικές συνθήκες .
*Το τμήμα που φράζει τη δίοδο είναι βραχίονας αλουμινίου , ορθογώνιας ή στρογγυλής διατομής , ανάλογα με το μήκος του ανοίγματος που ελέγχει και μπορεί να είναι σε τμήμα ή και σπαστό με άρθρωση.
*Στον τερματισμό μπορούν να έχουν σταθερή κολώνα στήριξης . Για να είναι πιο εμφανείς όταν είναι κλειστές , μπορούν να φέρουν κρεμαστό φράκτη αλουμινίου και σήματα οδικής κυκλοφορίας.
*Οι μπάρες μπορούν να λειτουργούν με μπουτόν χειροκίνητα ,  με τηλεχειρισμό χειροκίνητα , αυτόματα με φωτοκύτταρα , αυτόματα με μαγνητικό πεδίο εντολών , χειροκίνητα με κλειδί μπουτόν , με μαγνητικές κάρτες ή και με συνδυασμό των παραπάνω λειτουργιών.
*Η ασφάλεια κατά την λειτουργία τους είναι μεγάλη , αφού είναι επικίνδυνη η κάθοδος μιας και δεν είναι στο οπτικό πεδίο του οδηγού και εξασφαλίζεται με τη χρήση των φωτοκύτταρων ασφαλείας ή από ειδικές μονάδες ελέγχου fotocosta unit ( φοτοκόστα ) . Οι μπάρες λειτουργούν χειροκίνητα κατά τη διακοπή του ρεύματος με εύκολο χειρισμό , καθώς η χρήση τους ( ανεβοκατέβασμα ) γίνεται εύκολα με την υποβοήθηση των ελατηρίων που διαθέτουν.

1
2
3

©2024 Portotechnica All Rights Reserved.

Search