Ρολά ίσιου προφίλ

ΓΕΝΙΚΑ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ  
Χρησιμοποιούνται ευρέως σε μικρά και μεγάλα ανοίγματα με πολύ καλά αποτελέσματα , αφού παρέχουν ασφάλεια και ευκολία στη χρήση.
Η εφαρμογή τους είναι περισσότερο σε οικιακή χρήση, πυλωτές , ιδιωτικά πάρκιν, οργανωμένα πάρκιν , καταστήματα  , αποθήκες βιοτεχνίες , τράπεζες και λιγότερο σε απαιτήσεις βιομηχανικής χρήσης. Τα ρολλά δεν διαθέτουν ηχομόνωση ή θερμομόνωση.
Τα ρολλά αυτού του τύπου διατίθενται και σε ειδικά προφίλ με μικρές οπές, που αποτελούν ιδανική λύση για εφαρμογή σε καταστήματα με βιτρίνες , φαρμακεία , αφού μέσα από την διάτρητη επιφάνεια είναι δυνατή η οπτική πρόσβαση στο εσωτερικό του χώρου ή σε χώρους που πρέπει να αερίζονται και να δέχονται φυσικό φωτισμό.
Τα διάτρητα φύλλα μπορεί να αποτελούν το σύνολο του ή τμήμα του ρολλού.
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  
Τα ρολλά  αποτελούνται από φύλλο γαλβανισμένης ατσαλολαμαρίνας που συνδέονται μεταξύ τους συρταρωτά με διαμήκη σύνδεσμο.
Καλύπτουν με ασφάλεια ανοίγματα έως 6,00 μέτρα πλάτους έως και 6,00 μέτρα ύψους.
Το πάχος της λαμαρίνας είναι ανάλογο με το πλάτος του ρολλού και της εφαρμογής και διατίθεται σε 0,6 , 0,8 ή 1.0 χιλ. για να παρέχουν την ιδανική αντοχή σε χρήση , σε μηχανικές ιδιότητες και σε ανεμοπίεση.
Οι ενισχυμένοι οδηγοί του ρολλού  φέρουν ειδικό πρεσαριστό λάστιχο με βουρτσάκι για αθόρυβη λειτουργία και στεγανότητα.
Το τελευταίο κάτω φύλλο (κατωκάσι) είναι ισχυρό προφίλ λαμαρίνας πάχους 2 χιλ,πάνω στο οποίο εφαρμόζεται λάστιχο φούσκα για στεγανοποίηση.
Τα ρολλά βάφονται ηλεκτροστατικά με πολυεστερική βαφή στο επιθυμητό χρώμα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & ΧΡΗΣΤΙΚΑ  ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ  
Τα μεταλλικά ρολλά ίσιου προφίλ διαθέτουν τη δυνατότητα της τοποθέτησης μικρών παραθύρων από πολυκαρβονικό διαστάσεων 7Χ12 εκατοστά , ώστε να παρέχουν φυσικό φωτισμό και οπτική κατόπτευση του εσωτερικού χώρου.
Οι διαστάσεις τους δεν είναι συγκεκριμένες και κατασκευάζονται κατά παραγγελία και κατά περίπτωση. Η λειτουργία τους μπορεί να είναι χειροκίνητη , με μπουτόν , αυτόματη με συστήματα αισθητήρων ή τηλεχειριζόμενη ή και συνδυασμός αυτών.
Τα ρολλά διαθέτουν συστήματα ασφαλείας που ακινητοποιούν το ρολλό και παύουν την πτώση σε περιπτώσεις σφάλματος ή διακοπής ρεύματος ή αστοχίας υλικού.
Παρέχονται με δύο χρόνια εγγύησης, ενώ οι προδιαγραφές τους αγγίζουν τους 15.000 κύκλους εργασίας.
 

1
2
3

©2024 Portotechnica All Rights Reserved.

Search