Ταχυκίνητες πόρτες PVC – πόρτες flip flop λωρωδοκουρτίνες PVC

ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ PVC  
*Οι πόρτες αυτού του τύπου είναι κάθετης κίνησης , δηλαδή κινούνται μέσα σε οδηγούς και χωρίζονται σε δύο τύπους ανάλογα με τον τρόπο κίνησης και τον τύπο PVC.
  * 1.Ταχυκίνητα ρολά  που αποτελούνται από οριζόντια φύλλα ενισχυμένου πλαστικούς με νευρώσεις και συνδέονται οριζόντια . Το ρολό περιτυλίγεται σε οριζόντιο άξονα.
  *2.Αναδιπλούμενες πόρτες από εύκαμπτο PVC σε μορφή οριζόντιων πτυχών (FOLDING) . Κατά μήκος του πλαστικού υφάσματος (οριζόντια ) υπάρχουν μεταλλικές βέργες ,  ώστε να προσδίδουν μεγαλύτερη αντοχή σε ανεμοπίεση. Η ταχύτητα κίνησής τους φτάνει το 1m/sec.
*Η ελαστικότητα και συγχρόνως η σταθερότητα του υλικού απορροφά τα τραντάγματα και μπορεί να απελευθερωθεί εύκολα σε περίπτωση βίαιης σύγκρουσης . Αντοχή σε ανεμοπίεση έως 120 Km/h .
*Δεν έχουν άκαμπτα μέρη τα οποία θα μπορούσαν να σπάσουν ή να στραβώσουν και δεν προκαλούν ζημιές στα οχήματα , ενώ προσαρμόζονται από μόνες τους ξανά στους οδηγούς μετά από μια πρόσκρουση χωρίς παρέμβαση τεχνικού κλπ.
*Είναι ένας τύπος πόρτας που απαιτεί πολύ μικρό κόστος συνάρτησης και λειτουργεί άριστα , χωρίς να διακόπτεται η λειτουργία της μονάδας.
*Η ενεργοποίηση της κίνησής τους μπορεί να γίνεται με σταθερό διακόπτη ,  με ραντάρ με τηλεχειρισμό, με φωτοκύτταρα ή  με μαγνητικό πεδίο εντολών.
ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΦΥΛΛΑ PVC   
*Οι πόρτες από φύλλα PVC μπορεί να είναι  δίφυλλες  ή  μονόφυλλες και η εφαρμογή τους είναι κυρίως σε βιομηχανίες τροφίμων , ψυγεία και γενικά σε επαγγελματικούς χώρους.
*Μπορούν να κατασκευαστούν μέχρι 2 μετ. περίπου το κάθε φύλλο και ανάλογα με το χώρο στον οποίο θα τοποθετηθεί , να μπει το ανάλογο πάχος PVC , διαφανές ή αδιάφανες. Είναι ανοιγόμενες  και έχουν μεταλλικό πλαίσιο που μπορεί να είναι γαλβανιζέ ή ανοξείδωτο. Οι πόρτες από ανοιγόμενα φύλλα PVC είναι μηχανικά αποκλειόμενες με ελατήριο, ενώ μπορούν επίσης να είναι και αυτόματες με ειδικούς μηχανισμούς (έμβολα) .
*Στο κάτω μέρος της πόρτας μπορεί το PVC να είναι ειδικά ενισχυμένο για τα χτυπήματα των περονοφόρων οχημάτων (κλαρκ) .


ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ PVC (STRIPS) 
*Οι λωρίδες PVC τοποθετούνται και αυτές στους χώρους που προαναφέραμε και έχουν την ίδια πρακτική. Διατίθενται στις ακόλουθες διαστάσεις : 200 Χ 2 χιλ. , 300 Χ 3 χιλ. , 400 Χ 4 χιλ. .
*Τοποθετούνται σε οποιαδήποτε ανοίγματα πλάτους και ύψους και μπορούν να είναι σταθερά ή συρόμενα και μάλιστα αυτόματα.
*Ανάλογα με το χώρο που θέλουμε να διαχωρίσουμε τοποθετούμε τις λωρίδες με την ανάλογη επικάλυψη μεταξύ τους. Κάλυψη 50 χιλ. ανά πλευρά , κάλυψη FULL OVERLAP 100% , ή οποιαδήποτε κάλυψη εμείς επιλέξουμε ανάλογα με τη χρήση.


1
2
3
4
5
6

©2024 Portotechnica All Rights Reserved.

Search