Μηχανισμοί για συρόμενες αυλόπορτες

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ  ΓΙΑ  ΣΥΡΟΜΕΝΕΣ  ΠΟΡΤΕΣ 
*Ο μηχανισμοί διατίθενται σε διάφορα μεγέθη – μοντέλα , ανάλογα με το βάρος και το μέγεθος της πόρτας που θέλουμε να αυτοματοποιήσουμε. Οι μονοφασικοί κινητήρες διατίθενται για 500 , για 1000 και α1500 κιλά πόρτας ,ενώ οι τριφασικοί κινητήρες διατίθενται για 2.200 , για 3600 κιλά πόρτας και οι βαρέως τύπου για μέχρι 6.000 κιλά πόρτας.
*Οι μηχανισμοί έχουν διαστάσεις περίπου 25 Χ 25 Χ 30 εκ. για μερικές πόρτες και 30 Χ 35 Χ 55 για τις μεγαλύτερες , πράγμα που τους κάνει πολύ εύχρηστους  , ενώ η τεχνολογία τους και τα υλικά κατασκευής  είναι υψηλής αντοχής σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
*Διαθέτουν μηχανισμό συμπλέκτη – αμπραγιάζ , ηλεκτρόφρενο και εύκολο σύστημα αποσύμπλεξης ( και με κλειδαριά προαιρετικά ) για τη χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή εμπλοκής . Έχουν κάλυμμα (καπάκι) από ισχυρό πλαστικό και δεν επηρεάζονται από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες. Είναι αυτολιπαινόμενοι και δεν χρειάζονται ειδική συνάρτηση . Λειτουργούν με τηλεχειρισμό , μπουτόν φωτοκύτταρα , ή οποιονδήποτε εντολέα.
*Συνοδεύονται εφόσον ζητηθεί με διάφορα αξεσουάρ , όπως φάρος προειδοποίησης κίνησης της πόρτας , φωτοκύτταρα , κλειδί μπουτόν , κεραία μακρινής λήψης κλπ. .

1
2
3
4
5

©2024 Portotechnica All Rights Reserved.

Search