Μονοκόμματες γκαραζόπορτες

ΜΟΝΟΦΥΛΛΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΟΡΟΦΗΣ – ΓΕΝΙΚΑ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  

.Οι μονόφυλλες γκαραζόπορτες χρησιμοποιούνται  σε μεμονομένες θέσεις στάθμευσης και σε μικρά ιδιωτικά πάρκινγκ . Είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς , διαθέτουν καλά χαρακτηριστικά ασφάλειας και στεγανότητας. Κατασκευάζονται από ατσαλολαμαρίνα γαλβανισμένη , ηλεκτροστατικά βαμμένη και διατίθενται σε τυποποιημένες διαστάσεις πλάτους και ύψους.
*Αποτελούνται από μεταλλικό πλαίσιο με την γαλβανισμένη , στραντζαρισμένη και βαμμένη ατσαλολαμαρίνα , με τρείς οριζόντιες ενισχύσεις . Μεταλλικό κάσωμα τύπου Π γαλβανιζέ ορθογωνικής διατομής  που στην μία πλευρά διαθέτει πρεσσαριστό λάστιχο στεγανότητας.
*Κινούνται σε ατσάλινους γαλβανιζέ οδηγούς πάνω στους οποίους οριζοντιώνεται η πόρτα , με τη χρήση από ροδάκια τεφλόν για αθόρυβη και ομαλή λειτουργία .
*Σετ τριπλών ελατηρίων υποβοηθά την ανύψωση της πόρτας και την ισορρόπηση του βάρους της πόρτας κατά τη χειροκίνητη λειτουργία.
*Οι μονόφυλλες γκαραζόπορτες δέχονται κλειδαριά ασφαλείας με χερούλι και γλώσσες που κλειδώνουν καλά στην κάσα της πόρτας.
*Η λειτουργία τους μπορεί να είναι χειροκίνητη ή αυτόματη με κινητήρα γκαραζόπορτας οροφής , που ελέγχεται με τηλεχειρισμό ή μπουτόν.

 

©2024 Portotechnica All Rights Reserved.

Search